En minst sagt fartfylld resa!

Att åka på en sportresa där du får uppleva Formel 1, Moto GP eller något annat fartfyllt är en upplevelse. Här får du uppleva farten, atmosfären och dramatiken på plats. Genom att ta dig upp ur soffan där du annars brukar se loppen flyttar du dig dit du får uppleva strategi och taktik på högsta nivå. När du bokar med en arrangör som har lång erfarenhet av sådana här typer av resor för det en viss säkerhet med sig. Du slipper oroa dig och kan lägga all din energi på att ladda upp för din troligtvis mest fartfyllda resa någonsin!

En resa för både familjen och kompisgänget

Har du fått med dig familjen? Eller har kompisgänget äntligen lyckats hitta ett datum då alla kan? Oavsett vad så är detta ett resmål för båda sällskapen. Får du med dig familjen är troligtvis bra restauranger och ett bra hotell att föredra, men se till att spendera så mycket tid på banområdet ni bara kan! Kompisgänget behöver givetvis också äta och sova, men kan troligtvis tänka sig att spendera ungefär all sin vakna tid på området för att insupa atmosfären och drabbas av det ständigt närvarande adrenalinpåslaget. Det finns givetvis arrangörer som tar hänsyn till alla typer av sällskap, du hittar mer information här!

Välj bana med omsorg

Se till att läsa på lite innan du bokar så att resmålet och arrangören matchar det du är ute efter. Du bör exempelvis se till att både staden och banan lever upp till dina förväntningar. Banornas egenskaper kommer leverera olika typer av upplevelser. Arrangörerna som styr upp dessa resor har ofta gott om information om både banans egenskaper så som chikaner eller andra typer av kurvor som kan komma att påverka hastighet. En bra arrangör kommer även se till att du får bra biljetter och i de flesta fall se till att boendet är i närheten av banområdet så att du även somna till det ljuva ljudet av motorer!