Frakta mer än du tror

Att packa bilen är inte alltid lätt, även om du har en stor familjebil så blir det snabbt ett komplicerat pussel där saker lätt kommer i kläm. När du packar bilen måste du även komma ihåg att inte packa den för tungt eller packa den på fel sätt. Detta kan vara förödande vid en eventuell olycka. Många försäkringsbolag har information om hur du kan packa bilen på ett säkert sätt.

Packa stora och långa föremål

Att kunna ta med sig stora saker i bilen kan vara svårare än man tror. Vill du kunna transportera långa och skrymmande föremål, så finns det flera saker du måste tänka på. Oftast behöver du ett släp, det kan bli kostsamt om du inte redan äger en släpvagn. Ännu mer besvärligt om du inte har dragkrok på bilen så du dessutom måste hyra bil. Du vill vara på säkra sidan att du packar bilen helt enligt reglerna. För att undvika böter och att det inte ska utgöra en säkerhetsrisk.

Perfekta lösningen

Klicka här och hitta den perfekta lösningen som har genomgått godkänt krocktest och enkelt spänns fast via bilens undertak. Denna lösning passa de flesta bilar men sitter fast bäst på 5-dörrars bilar.