Våra bästa sportsbettingtips!

Sportsbetting, eller motorsportsbetting, är populärt i de flesta motorsportstävlingar. Vi har skrivit om detta tidigare, men gav dig mer en översiktsbild för betting. Här tänkte vi komma med några konkreta tips som förhoppningsvis kan ge dig en fördel när du ska betta på nästa race!

  • Hitta en bra bettingsajt – att hitta en sajt som erbjuder betting på majoriteten (helst alla!) motorsportstävlingar som du är intresserad av gör det enklast att spela på oddsen. Du kan exempelvis titta genom den här listan på de populäraste sajterna och se om de har det du behöver.
  • Läsa nyheter – hitta en bra källa för motorsportnyheter och studera vad som händer i motorsportsvärlden. Minsta lilla sak kan påverka slutresultatet i ett race. Om ett stalls ekonomi börjar dala kommer de inte ha råd att vara innovativa och utrusta bilen med det allra bästa, vilket kan göra en förare med låga odds har sämre chans att vinna.
  • Föra spelbok – ta anteckningar och håll koll på hur du bettar, på vad och hur mycket, så du kan jämföra dina resultat senare. Det ger en bra överblick över dina spel och du kan säkert hitta mönster som du borde följa, och några som du kanske ska ändra på. Om du märker att du gör många förluster får du se om du kan lista ut vad det beror på. Kan det vara så att du bara har otur? Eller väljer du dina personliga favoriter fastän de inte har bra odds?